Hoera! ‘Maak het mee: nieuwe programmering door jong talent!’ door Nationale Opera & Ballet is succesvol gefinancierd. Met dank aan jou!

21-07-2020 | 17:34

Hoera! Dankzij jou, en meer dan 600 andere donateurs, hebben we maar liefst €52.377 opgehaald met onze crowdfundingcampagne ‘Maak het mee: nieuwe programmering door jong talent!’. Onze dank voor jullie overweldigende support is zo groot dat we deze maar moeilijk in woorden kunnen vatten.

Wat hebben we bij Nationale Opera & Ballet ontzettend veel lieve, verrassende en verrijkende reacties en steunbetuigingen mogen ontvangen. We zullen er zorg voor dragen dat jouw donatie precies terecht komt op de plek waar deze voor bedoeld is: bij de nieuwe, bijzondere (online) projecten en artistieke programmering die juist ons jonge talent en nieuwe artiesten een podium bieden. 

Mede dankzij jou kunnen we in september het seizoen openen met FAUST [working title] Makers Lisenka Heijboer Castañon en Manoj Kamps hebben samen met hun creatieve team van jonge makers en muzikanten drie maanden de tijd om een nieuw muziektheaterstuk op de bühne te brengen en daarmee het seizoen 20-21 te openen. In de podcast-serie “En wat kan er wél” gaat Botte Jellema met hen in gesprek over het maken van een muziektheaterstuk in zo'n korte tijd. Beluister hier de eerste aflevering! 

In augustus komen we bij je terug met de aankondiging van de rest van het nieuwe opera- en ballet seizoen en de projecten die jij mogelijk hebt gemaakt. 

Wij zullen deze week contact met je opnemen over je eventuele tegenprestatie. 

Nogmaals, en ook namens Stichting voordekunst, heel veel dank voor je steun en vertrouwen,

Een dankbare groet van iedereen bij Nationale Opera & Ballet en hopelijk tot snel in ons theater!