Wauw, al bijna 30.000 euro! Ontzettend bedankt

26-06-2020 | 12:15

Lieve donateurs,

Wat zijn we overdonderd door de succesvolle start van de campagne. Binnen een week hebben jullie bij elkaar al bijna 30.000 euro gedoneerd! We willen jullie heel erg bedanken voor deze eerste donaties. We zijn vooral erg onder de indruk en ontroerd door al jullie liefdevolle berichtjes. We voelen ons enorm gesteund! Zie hieronder een kleine greep uit de hartverwarmende reacties.

Maar we zijn er nog niet. We gaan voor de 50.000 euro. Het zou geweldig zijn als jullie de campagne zouden willen delen binnen jullie netwerk: vrienden, familie, buren, collega’s etc. Alle donaties zijn welkom, klein en groot. 

We hopen jullie snel weer in ons theater te mogen verwelkomen. Geniet in de tussentijd van ons online aanbod en de laatste streams op www.operaballet.nl/online.

Alvast een heel mooi weekend toegewenst!

Een zonnige groet namens iedereen van Nationale Opera & Ballet

 

"Zing, dans, lach, huil en bewonder... elke donatie draagt bij aan een wonder!

"HNB is als een familie voor mij. Ik mis die familie en al de prachtige balletten. En met zoveel jong talent kan ik niet anders dan blijven ondersteunen!"

"Even though I was stuck at home, I was able to take the amazing classes taught by Ernst (and beautifully played by Rex and supported by your crew)..."

"Ik ben al jaren fan samen met mijn dochter (15 jaar) van het nationaal ballet. Tijdens de Coronaperiode heb ik ook genoten van jullie online presence. Dit is wat mij betreft een nieuwe manier om ook jongeren te betrekken bij kunst."

"Cultuur sector is echt de dupe van deze hele virus. Hierbij een hart onder de riem. Respect voor alle dansers! En zangers en backstage crew en iedereen die werkt bij natiobale opera en ballet. Chapeau!"

"Dutch National Ballet is such a precious company which keeps a strong classical tradition alive and at the same time brings in exciting new productions and innovative collaborations. Finally, it is clear the company really cares about people.

"omdat muziek, ballet, opera een hoge vorm van kunst is en die ook door jong talent kansen moeten krijgen om zich te bekwamen. Ik zie er naar uit een nieuwe programmering! geweldig."

"Zonder Kunst geen leven. Zonder jong talent geen toekomst."

"Het gaan naar de opera is voor mij een feest, het heeft mijn leven verrijkt! Ik mis het intens en denk veel aan iedereen die door Covid-19 zijn/haar werk niet meer kan doen. Ook waardeer ik enorm alle acties die jullie ondernemen om ons het gemis zo min mogelijk te maken. Hartelijk dank hiervoor!"

"Als je ziet hoe mooi de jonge zangers van Opera Studio zich ontwikkelen, gun je dat ieder aankomend talent, opera of ballet!"